Укр
0

Босоніжки рожеві з натуральної замші на стійкому каблуку 9.5 см

Немає в наявності
Артикул: 1648-15225
1 836 грн
2 295 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Розмір
40
Довжина устілки
Виберіть колір
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
Артикул 1648-15225
Колір Рожевий
Розмір 40
Довжина устілки 25 см
Матеріал верху Шкіра
Матеріал підкладки Шкіра
Матеріал підошви Туніт
Висота підборів Вище ніж 71 мм
Стиль взуття Повсякденний (casual)
Сезон Літнє
Країна-виробник товару Україна
Бренд TUTO VZUTO

Якщо ви любите літнє взуття на високих підборах, то представлена ​​модель босоніжок - це саме те, що вам потрібно. Ніжний рожевий відтінок буде акцентувати увагу на витонченості вашої ніжки, і відмінно впишеться в будь-який образ. Акуратно ремінець виглядає жіночно і витончено. Дана модель взуття виготовлена ​​з натуральної шкіри і має тунітову підошву, що забезпечить тривалий термін її служби. Високий стійкий каблук практично не відчувається під час ходьби завдяки тому, що підошва виготовлена ​​з урахуванням анатомії стопи.

Представлені босоніжки доступні для замовлення в розмірній сітці від 38-го до 40-го розміру. У нашому інтернет-магазині діє послуга по доставці взуття на примірку додому, по місту Києву. Ви можете замовити до 6-ти пар взуття, і ми привеземо його максимально оперативно. Поповніть свій літній гардероб такою крутою парою босоніжок, і тоді будь-який ваш образ буде стильним і актуальним. Ми намагаємося створити максимально комфортні умови обслуговування для своїх клієнтів.

— Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

— Новою поштою по Україні

— Кур'єром до дверей по Україні

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні (відправлення з післяплатою);
  • Онлайн оплата Visa / Mastercard, Приват24;
  • Комісію за Перерахування коштів сплачує покупець.

Відгуки 2
Это самые красивые, но и самые неудобные босоножки в моем гардеробе конкретно от тутто. Покупала в синем цвете, на ноге они смотрятся превосходно, но в них невозможно ходить дольше, чем 5 минут))) нога подаётся вперёд при ходьбе, натираются мозоли сразу в нескольких местах. Силиконовые наклейки на стельку проблему не решают, нога все равно ездит туда-сюда. Мое разочарование 😔
Відповісти
Daria Zelinska, в цій моделі така колодка, що не на кожну ніжку підійде. Скоріш за все, саме в ній причина. Якщо 14 днів з дня покупки не пройшло - можете повернути пару.
Відповісти
Дуже зручні! І гарно виглядають на нозі!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору