Укр
0

Босоніжки рожеві з натуральної замші на стійкому каблуку 9.5 см

Немає в наявності
Артикул: 1648-15221
2 295 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Розмір
36
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт, щоб
додати товар в обране
Артикул 1648-15221
Колір Рожевий
Розмір 36
Матеріал верху Шкіра
Матеріал підкладки Шкіра
Матеріал підошви Туніт
Висота підборів Вище ніж 71 мм
Стиль взуття Повсякденний (casual)
Сезон Літній
Країна-виробник товару Україна
Бренд TUTO VZUTO

Якщо ви любите літнє взуття на високих підборах, то представлена ​​модель босоніжок - це саме те, що вам потрібно. Ніжний рожевий відтінок буде акцентувати увагу на витонченості вашої ніжки, і відмінно впишеться в будь-який образ. Акуратно ремінець виглядає жіночно і витончено. Дана модель взуття виготовлена ​​з натуральної шкіри і має тунітову підошву, що забезпечить тривалий термін її служби. Високий стійкий каблук практично не відчувається під час ходьби завдяки тому, що підошва виготовлена ​​з урахуванням анатомії стопи.

Представлені босоніжки доступні для замовлення в розмірній сітці від 38-го до 40-го розміру. У нашому інтернет-магазині діє послуга по доставці взуття на примірку додому, по місту Києву. Ви можете замовити до 6-ти пар взуття, і ми привеземо його максимально оперативно. Поповніть свій літній гардероб такою крутою парою босоніжок, і тоді будь-який ваш образ буде стильним і актуальним. Ми намагаємося створити максимально комфортні умови обслуговування для своїх клієнтів.

— Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

— Новою поштою по Україні

— Кур'єром до дверей по Україні

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні (відправлення з післяплатою);
  • Онлайн оплата Visa / Mastercard, Приват24;
  • Комісію за Перерахування коштів сплачує покупець.

Відгуки 2
Это самые красивые, но и самые неудобные босоножки в моем гардеробе конкретно от тутто. Покупала в синем цвете, на ноге они смотрятся превосходно, но в них невозможно ходить дольше, чем 5 минут))) нога подаётся вперёд при ходьбе, натираются мозоли сразу в нескольких местах. Силиконовые наклейки на стельку проблему не решают, нога все равно ездит туда-сюда. Мое разочарование 😔
Відповісти
Daria Zelinska, в цій моделі така колодка, що не на кожну ніжку підійде. Скоріш за все, саме в ній причина. Якщо 14 днів з дня покупки не пройшло - можете повернути пару.
Відповісти
Дуже зручні! І гарно виглядають на нозі!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору